×
Home Nieuws Livescore

Willems: Wijnaldum straalt, contact nog steeds na PSV

Willems: Wijnaldum straalt, contact nog steeds na PSV
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 09:16 uur

Voormalig PSV-teamgenoot Jetro Willems onthult dat Georginio Wijnaldum momenteel in topvorm verkeert. De twee voetballers, die nu bij verschillende clubs spelen, onderhouden nog steeds regelmatig contact. Willems, die momenteel als linksback speelt, deelt dat hij nauw contact heeft met de Oranje-international van Al Ettifaq. De band die ze hebben opgebouwd tijdens hun gezamenlijke tijd bij PSV lijkt nog steeds sterk te zijn, ondanks hun verschillende carrièrepaden.

Wijnaldum, die bekend staat om zijn dynamische speelstijl en leiderschap op het veld, lijkt volgens Willems goed in zijn vel te zitten. De middenvelder heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de sleutelspelers van zowel het Nederlands elftal als zijn club. Willems prijst Wijnaldum om zijn professionaliteit en toewijding aan het spel, wat heeft bijgedragen aan zijn succes op internationaal niveau.

Terwijl Wijnaldum zijn carrière voortzet in het Midden-Oosten, blijft de band met zijn voormalige teamgenoot Willems intact. De twee delen niet alleen een verleden bij PSV, maar ook een sterke vriendschap die de afstand tussen hun huidige clubs overbrugt. Willems kijkt met bewondering naar de prestaties van Wijnaldum en is trots op wat zijn vriend heeft bereikt in zijn loopbaan. Hun vriendschap en respect voor elkaars talenten blijven een bron van inspiratie, zowel binnen als buiten het voetbalveld.