×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman steunt Koeman's keuze voor Verbruggen als eerste doelman

Kees Kwakman steunt Koeman's keuze voor Verbruggen als eerste doelman
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 08:16 uur

Voormalig voetballer Kees Kwakman heeft zijn steun uitgesproken voor de beslissing van bondscoach Ronald Koeman om Bart Verbruggen aan te wijzen als eerste doelman voor het aankomende EK. Kwakman, die zelf bekend staat om zijn scherpe analyses, is van mening dat de keuze voor Verbruggen een verstandige zet is. Hij benadrukt dat het logisch is dat Mark Flekken en Justin Bijlow respectievelijk als tweede en derde keeper zijn geselecteerd.

Kwakman, die regelmatig zijn visie deelt over het Nederlandse voetbal, prijst de selectie van Koeman en gelooft dat deze opstelling het Nederlands elftal sterker zal maken. De voormalige middenvelder is ervan overtuigd dat Verbruggen, met zijn talent en ervaring, de juiste persoon is om het doel te verdedigen tijdens het EK. Daarnaast is Kwakman van mening dat de aanwezigheid van Flekken en Bijlow als back-up keepers de diepte en kwaliteit van de selectie benadrukt.

Met het EK voor de deur kijkt Kwakman reikhalzend uit naar de prestaties van Oranje en is optimistisch over de kansen van het team onder leiding van Koeman. De voormalige profvoetballer is ervan overtuigd dat met Verbruggen als eerste doelman en Flekken en Bijlow als betrouwbare reserves, Nederland een solide basis heeft om succes te behalen op het Europese toneel.