×
Home Livescore

Koeman: Wijnaldum 'uitstekende speler' voor Oranje op EK.

Koeman: Wijnaldum 'uitstekende speler' voor Oranje op EK.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 07:32 uur

Bondscoach Ronald Koeman heeft vol vertrouwen zijn steun uitgesproken voor Georginio Wijnaldum als waardevolle speler voor het Nederlands elftal. Ondanks dat Wijnaldum zijn wedstrijden niet in een Europese topcompetitie speelt, is Koeman ervan overtuigd dat de routinier een belangrijke rol kan spelen op het aankomende EK. De middenvelder, die momenteel uitkomt voor Liverpool in de Engelse Premier League, wordt door Koeman geprezen om zijn kwaliteiten en ervaring op het veld.

Met het EK in aantocht neemt Koeman een gedurfde beslissing door Wijnaldum op te nemen in zijn selectie. De bondscoach ziet in de middenvelder niet alleen een uitstekende speler, maar ook een waardevolle toevoeging aan het team. Ondanks dat Wijnaldum niet actief is in een Europese topcompetitie, gelooft Koeman dat zijn kwaliteiten en leiderschap van onschatbare waarde zullen zijn voor Oranje tijdens het toernooi.

De keuze van Koeman om Wijnaldum mee te nemen naar het EK onderstreept het vertrouwen dat de bondscoach heeft in de ervaren middenvelder. Met zijn vastberadenheid en toewijding aan het nationale team, is Wijnaldum een speler die van onschatbare waarde kan zijn voor het Nederlands elftal. Koeman kijkt dan ook reikhalzend uit naar de prestaties van Wijnaldum en de rest van het team op het Europese podium.