×
Home Nieuws Livescore

PSV's bod op Driouech niet genoeg voor Excelsior

PSV's bod op Driouech niet genoeg voor Excelsior
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 00:16 uur

PSV en Excelsior blijven in een impasse over de mogelijke transfer van Couhaib Driouech. De Eindhovenaren hebben een bod uitgebracht, maar de Kralingers zijn nog niet overtuigd van de geboden prijs. Naast PSV heeft ook een andere club interesse getoond in de talentvolle speler, wat de onderhandelingen bemoeilijkt.

De directie van PSV is vastbesloten om Driouech aan te trekken en is bereid om verder te onderhandelen met Excelsior. De club uit Eindhoven ziet veel potentie in de jonge speler en wil hem graag toevoegen aan hun selectie. Echter, Excelsior staat stevig in hun schoenen en is niet van plan om zomaar toe te geven aan de eisen van PSV.

De spanning rondom de transfer van Driouech blijft dus hoog, met zowel PSV als Excelsior die hun standpunten niet willen verzwakken. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of er uiteindelijk een akkoord bereikt kan worden tussen de twee clubs. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar het vervolg van deze transfersoap.