×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord houdt optie open voor Graham Potter als trainer

Feyenoord houdt optie open voor Graham Potter als trainer
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 21:40 uur

Feyenoord staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen in hun zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Hoewel de club uit Rotterdam al bijna rond is met Brian Priske op persoonlijk vlak, houden ze voor de zekerheid ook nog steeds de optie open voor Graham Potter. De verwachting is dat Feyenoord zich binnenkort officieel zal melden met een bod voor Priske, maar de mogelijkheid van Potter blijft nog steeds op tafel liggen.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Priske zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium, waarbij de Deense trainer steeds dichter bij een akkoord met de club komt. Echter, de Rotterdamse club wil geen enkel risico nemen en houdt daarom ook de piste van Potter in gedachten. Potter, die momenteel werkzaam is bij Brighton & Hove Albion in de Premier League, wordt gezien als een interessante kandidaat voor de trainerspositie bij Feyenoord.

Met de komst van een nieuwe hoofdtrainer hoopt Feyenoord een frisse wind door de club te laten waaien en weer mee te kunnen strijden om de prijzen in het Nederlandse voetbal. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de definitieve beslissing van Feyenoord en zijn benieuwd wie uiteindelijk de nieuwe man aan het roer zal worden. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de zoektocht naar de juiste trainer voor de club uit Rotterdam.