×
Home Nieuws Livescore

Ajax-fans mogelijk geweerd bij risicovolle uitduels in Europa League!

Ajax-fans mogelijk geweerd bij risicovolle uitduels in Europa League!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 11:48 uur

Ajax staat voor een uitdaging in de Europa League, want de uitduels met AEK Athene en Olympique Marseille kunnen mogelijk zonder uitfans worden gespeeld. Deze wedstrijden worden door de club zelf bestempeld als 'hoog risico-wedstrijden'. Het is een teleurstelling voor de fans, maar Ajax raadt hen aan om nog even te wachten met het plannen van een trip.

Tijdens de loting voor de groepsfase van de Europa League werd Ajax gekoppeld aan AEK, Marseille en Brighton & Hove Albion. De trip naar Brighton brengt geen risico's met zich mee, maar de uitwedstrijden tegen AEK en Marseille zijn een ander verhaal. De club heeft op haar website aangegeven dat het verstandig is om het vooroverleg met de clubs en de lokale autoriteiten af te wachten voordat er reisplannen worden gemaakt.

Het vooroverleg zal bepalen of de Ajax-supporters welkom zijn bij de wedstrijden. De club zal snel daarna meer duidelijkheid verschaffen. De duels met AEK en Marseille staan gepland op respectievelijk 5 oktober en 30 november. Het is dus nog even afwachten of de fans hun team kunnen steunen tijdens deze belangrijke wedstrijden.

Het is een spannende tijd voor Ajax en haar fans, maar hopelijk zal er snel meer duidelijkheid komen over de mogelijkheid om de uitduels bij te wonen. Tot die tijd moeten de supporters geduldig afwachten en hopen op een positieve uitkomst.