×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst naar Besiktas, Van Gastel assistent bij NAC.

Van Bronckhorst naar Besiktas, Van Gastel assistent bij NAC.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 18:32 uur

Besiktas heeft officieel bevestigd dat Giovanni van Bronckhorst hun nieuwe hoofdtrainer wordt. De voormalige Feyenoord-coach zal de leiding hebben over de Turkse topclub voor het komende seizoen. Van Bronckhorst brengt ook zijn vertrouwde rechterhand, Jean-Paul van Gastel, mee naar Besiktas. Van Gastel, die onlangs met NAC Breda promoveerde naar de Eredivisie, zal fungeren als assistent-trainer onder Van Bronckhorst.

De aanstelling van Van Bronckhorst markeert een nieuwe uitdaging voor de ervaren coach, die eerder succesvol was bij Feyenoord. Na zijn tijd in Rotterdam keert Van Bronckhorst nu terug naar het trainersvak bij Besiktas, een club met een rijke historie in het Turkse voetbal. Met zijn kennis en ervaring hoopt Van Bronckhorst het team naar nieuwe successen te leiden in zowel de nationale competitie als in Europese competities.

Van Gastel, die een sterke band heeft opgebouwd met Van Bronckhorst tijdens hun gezamenlijke tijd bij Feyenoord, zal een belangrijke rol spelen in de technische staf van Besiktas. Zijn recente prestaties met NAC tonen aan dat hij een waardevolle toevoeging is aan het trainersduo. Samen zullen Van Bronckhorst en Van Gastel proberen om Besiktas naar de top van het Turkse voetbal te brengen en te strijden om prijzen in het komende seizoen.