×
Home Nieuws Livescore

Ajax bevestigt transfer Francisco Conceição naar FC Porto voor 10,5 miljoen.

Ajax bevestigt transfer Francisco Conceição naar FC Porto voor 10,5 miljoen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 18:16 uur

Ajax bevestigt in een officieel persbericht dat Francisco Conceição definitief de overstap maakt naar FC Porto. De jonge aanvaller verlaat de Nederlandse club en zal zijn carrière voortzetten in Portugal. Ajax heeft aangekondigd dat zij een bedrag van 10,5 miljoen euro zullen ontvangen voor de transfer van Conceição.

Francisco Conceição, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt tijdens zijn tijd bij Ajax. De 18-jarige speler heeft laten zien veel potentie te hebben en wordt gezien als een veelbelovend talent voor de toekomst. Zijn vertrek naar FC Porto markeert een nieuwe stap in zijn professionele voetbalcarrière.

De transfer van Conceição naar FC Porto betekent dat Ajax afscheid neemt van een getalenteerde speler, maar tegelijkertijd biedt het de club de mogelijkheid om financieel te profiteren van zijn vertrek. Met de 10,5 miljoen euro die Ajax ontvangt, kunnen zij investeren in nieuwe spelers en versterkingen voor het team. De supporters zullen de jonge aanvaller missen, maar kijken ook uit naar de nieuwe aanwinsten die de club zal verwelkomen.