×
Home Nieuws Livescore

Amin Younes vindt nieuw voetbalonderdak bij Schalke 04

Amin Younes vindt nieuw voetbalonderdak bij Schalke 04
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 17:56 uur

Na maanden van onzekerheid heeft Amin Younes eindelijk weer een nieuwe club gevonden om zijn voetbaltalent te tonen. De voormalige speler van Ajax en FC Utrecht heeft een contract ondertekend bij Schalke 04, nadat hij een periode zonder club zat. Younes had al een tijdje meegetraind met de Duitse club en heeft nu officieel zijn handtekening gezet onder een overeenkomst.

De overstap naar Schalke 04 markeert een nieuwe start voor de 27-jarige aanvaller, die hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen. Na zijn vertrek bij Napoli in 2020 was Younes clubloos en zocht hij naar een nieuwe uitdaging. Nu krijgt hij de kans om zich te bewijzen bij de club uit Gelsenkirchen, die momenteel uitkomt in de 2. Bundesliga.

Younes staat bekend om zijn technische vaardigheden en snelheid op het veld. Met zijn ervaring bij topclubs als Ajax en Napoli brengt hij een schat aan kennis en kwaliteit mee naar Schalke 04. De fans van de club hopen dat hij een belangrijke rol kan spelen in het streven naar promotie naar de Bundesliga en het herstel van de glorie van de club.

Het is een spannende nieuwe fase voor Amin Younes, die vastbesloten is om te laten zien wat hij in huis heeft bij Schalke 04. Met zijn talent en vastberadenheid zal hij ongetwijfeld een aanwinst zijn voor het team en een speler om in de gaten te houden in het komende seizoen.