×
Home Nieuws Livescore

Ajax weigert Mourinho's transferplan voor Ahmetcan Kaplan.

Ajax weigert Mourinho's transferplan voor Ahmetcan Kaplan.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 16:48 uur

Ajax weigert medewerking aan transferplan José Mourinho

De plannen van José Mourinho om Ahmetcan Kaplan naar Fenerbahçe te halen, lijken te stranden nu Ajax niet wil meewerken aan de transfer. De Portugese trainer, die onlangs werd aangesteld als de nieuwe coach van de Turkse club, had zijn oog laten vallen op de talentvolle Kaplan als versterking voor het komende seizoen. Turkse media berichtten eerder over de interesse van Mourinho in de speler, maar Ajax lijkt vooralsnog niet bereid om mee te werken aan een mogelijke overgang.

Ahmetcan Kaplan, een veelbelovende speler in de jeugdopleiding van Ajax, staat bekend om zijn technische vaardigheden en potentieel om door te breken in het professionele voetbal. De 19-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn optredens in de jeugdteams van de Amsterdamse club en wordt gezien als een talent met een grote toekomst voor zich.

De weigering van Ajax om mee te werken aan de transferplannen van Mourinho kan een tegenvaller zijn voor Fenerbahçe, die hoopten om Kaplan aan hun selectie toe te voegen voor het nieuwe seizoen. Het is nog onduidelijk of de Portugese coach zal proberen om de onderhandelingen met Ajax nieuw leven in te blazen of dat hij zijn zoektocht naar versterking elders zal voortzetten. De situatie rondom de mogelijke transfer van Ahmetcan Kaplan blijft voorlopig dus onzeker.