×
Home Nieuws Livescore

Hirving Lozano tekent vierjarig contract bij San Diego

Hirving Lozano tekent vierjarig contract bij San Diego
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 16:16 uur

De Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano heeft zijn langverwachte transfer naar San Diego FC voltooid. Na een succesvolle periode bij PSV heeft Lozano een lucratief vierjarig contract ondertekend bij de opkomende MLS-club. Het nieuws van zijn overstap naar de Verenigde Staten werd bevestigd door de betrouwbare bron Fabrizio Romano.

Lozano, die bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid, zal naar verwachting een belangrijke aanwinst zijn voor San Diego FC. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vermogen om doelpunten te maken, wordt de 26-jarige aanvaller gezien als een speler die het verschil kan maken in de Amerikaanse competitie.

De transfer van Lozano markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarbij hij de uitdaging aangaat om zijn talenten te laten zien in een nieuwe omgeving. Fans van zowel PSV als San Diego FC zullen gespannen uitkijken naar zijn debuut in januari, wanneer hij officieel de overstap maakt naar zijn nieuwe club aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.