×
Home Livescore

PSV haalt verrassende verdedigingsversterking binnen - Transferstorm rondom nieuwe aanwinst

PSV haalt verrassende verdedigingsversterking binnen - Transferstorm rondom nieuwe aanwinst
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 11:08 uur

In een verrassende wending heeft PSV een nieuwe aanwinst binnengehaald. De club heeft namelijk centrumverdediger Dantaye Gilbert voor een periode van twee jaar vastgelegd. Dit nieuws werd zaterdagochtend bekendgemaakt door het Eindhovens Dagblad. De officiële aankondiging van zijn komst zal echter op een later moment plaatsvinden, wanneer de transferstorm wat is gaan liggen.

Op Deadline Day werd er nog gesproken over de mogelijke komst van CJ Egan-Riley naar Eindhoven, maar sindsdien is er niets meer vernomen over deze speler. Het lijkt er dus op dat de achttienjarige Gilbert uit Trinidad en Tobago de verdediging van Burnley zal gaan vervangen.

Opvallend genoeg is dit niet de eerste keer dat Gilbert in Eindhoven te bewonderen is. In het verleden heeft hij namelijk al eens stage gelopen bij PSV. Tijdens deze stage wist hij een goede indruk achter te laten, wat resulteerde in een plek in de selectie van Jong PSV. Tijdens oefenduels heeft hij laten zien dat hij niet alleen verdedigend, maar ook aanvallend van waarde kan zijn. Op dit moment speelt Gilbert nog voor San Juan Jabloteh in zijn geboorteland.

PSV heeft met de komst van Gilbert een veelbelovende versterking binnen weten te halen. Het is nu afwachten hoe hij zich zal ontwikkelen en welke impact hij zal hebben op het team. De supporters van PSV kunnen in ieder geval uitkijken naar de officiële bekendmaking van zijn transfer, die binnenkort zal plaatsvinden.