×
Home Livescore

Koeman onthult mogelijke EK-selectie zonder Verbruggen.

Koeman onthult mogelijke EK-selectie zonder Verbruggen.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 15:32 uur

Ronald Koeman houdt zijn kaarten nog even tegen de borst wat betreft het selecteren van basisspelers van het Nederlands Elftal voor het aankomende EK. De bondscoach heeft aangegeven dat alleen doelman Bart Verbruggen momenteel zeker is van een plek in de selectie. Echter, Koeman heeft wel een kleine hint gegeven door te verklaren dat onder andere Georginio Wijnaldum serieus in overweging wordt genomen.

Met het EK in aantocht is de spanning rondom de definitieve selectie van Oranje voelbaar. Fans en experts speculeren over welke spelers een plek verdienen in het team, maar Koeman houdt de gemoederen nog even bezig. De ervaren coach lijkt vastbesloten om de concurrentie hoog te houden en spelers tot het laatste moment te laten strijden voor een plek in de basis.

Georginio Wijnaldum, die momenteel furore maakt bij Paris Saint-Germain, wordt genoemd als een van de serieuze opties voor het EK. De middenvelder, die bekend staat om zijn dynamiek en leiderschap, zou een belangrijke rol kunnen spelen in het team van Oranje. Koeman lijkt dus te hinten naar een mogelijke basisplaats voor Wijnaldum, maar definitieve beslissingen zijn nog niet genomen.

Het belooft een spannende periode te worden voor de spelers van het Nederlands Elftal, terwijl Koeman de puzzelstukjes van zijn selectie langzaam maar zeker in elkaar laat vallen. De komende weken zullen cruciaal zijn voor de spelers die dromen van een plek op het EK en voor Koeman die uiteindelijk de knoop zal moeten doorhakken.