×
Home Nieuws Livescore

Bart Verbruggen eerste doelman Oranje, Mark Flekken tweede

Bart Verbruggen eerste doelman Oranje, Mark Flekken tweede
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 15:16 uur

Op de recente persconferentie van het Nederlands elftal heeft bondscoach Ronald Koeman onthuld dat Mark Flekken momenteel de positie van tweede doelman bekleedt. Deze verrassende keuze plaatst Bart Verbruggen voorlopig als de eerste doelman van Oranje, terwijl Justin Bijlow de rol van derde doelman op zich neemt.

Flekken, die momenteel uitkomt voor SC Freiburg in de Bundesliga, heeft indruk gemaakt op Koeman met zijn sterke prestaties en consistente vorm. De 27-jarige doelman krijgt nu de kans om zich te bewijzen als de betrouwbare back-up voor Verbruggen, die op zijn beurt de kans krijgt om zijn kwaliteiten als eerste keus onder de lat te tonen.

Verbruggen, een opkomend talent bij Anderlecht, zal de druk voelen om zijn plaats als nummer één te rechtvaardigen, terwijl Bijlow van Feyenoord geduldig wacht op zijn kans om zich te bewijzen in het Nederlands elftal. Met deze nieuwe hiërarchie in het doel van Oranje, belooft het een interessante strijd om de positie van eerste doelman te worden in de aanloop naar belangrijke internationale wedstrijden.