×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo strikt duo van Italiaanse Serie C-club

Heracles Almelo strikt duo van Italiaanse Serie C-club
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 15:08 uur

Heracles Almelo heeft met succes twee nieuwe aanwinsten weten te strikken vanuit de Italiaanse Serie C-club Delfino Pescara 1936. De Eredivisionist heeft zich versterkt met centrale verdediger Ivan Mesik en linksback Lorenzo Milani. De transfer van beide spelers markeert een belangrijke stap voor Heracles Almelo om de selectie te versterken voor het komende seizoen.

Ivan Mesik, een talentvolle centrale verdediger, heeft indruk gemaakt bij Delfino Pescara 1936 en zal nu zijn kwaliteiten gaan tonen in de Eredivisie. Met zijn sterke verdedigende spel en opbouwende kwaliteiten zal Mesik een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Heracles Almelo. De club hoopt met zijn komst de defensie verder te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren.

Daarnaast heeft Heracles Almelo ook Lorenzo Milani weten te contracteren. De Italiaanse linksback staat bekend om zijn snelheid, techniek en aanvallende impulsen vanaf de flank. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Milani een belangrijke rol kunnen spelen in de tactiek van de ploeg. De supporters van Heracles Almelo kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende versterkingen en kijken uit naar wat Mesik en Milani kunnen bijdragen aan het team in het nieuwe seizoen.