×
Home Nieuws Livescore

Koeman positief over De Jong en Depay voor EK.

Koeman positief over De Jong en Depay voor EK.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 14:48 uur

Ronald Koeman straalt vertrouwen uit als het gaat om de fitheid van Frenkie de Jong en Memphis Depay in aanloop naar het EK in Duitsland. De middenvelder en aanvaller zijn cruciale spelers voor het Nederlands elftal en Koeman is optimistisch over hun herstel en vorm.

De Jong, die momenteel geblesseerd is, lijkt goed op weg te zijn om op tijd fit te zijn voor het EK. Koeman is tevreden met de voortgang van zijn herstel en heeft er vertrouwen in dat de middenvelder op tijd weer op het veld zal staan.

Wat betreft Memphis Depay, de aanvaller maakt een fitte indruk op de bondscoach. Depay heeft een sterk seizoen achter de rug en lijkt in topvorm te verkeren voor het aankomende toernooi. Koeman is blij met de fysieke gesteldheid van Depay en ziet hem als een belangrijke speler voor Oranje tijdens het EK.

Met De Jong en Depay in goede vorm en op weg naar volledig herstel, lijkt het Nederlands elftal goed voorbereid te zijn op het EK in Duitsland. Koeman kijkt vol vertrouwen uit naar het toernooi en gelooft dat zijn spelers klaar zijn om te schitteren op het internationale podium.