×
Home Livescore

Pascal Jansen in de race voor trainerschap bij Sunderland

Pascal Jansen in de race voor trainerschap bij Sunderland
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 13:56 uur

Voormalig AZ-coach Pascal Jansen heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke nieuwe uitdaging in het Engelse voetbal. Volgens berichten van The Sun is de 51-jarige trainer in de race voor de positie van hoofdtrainer bij Sunderland. Jansen kwam recentelijk zonder werk te zitten na zijn ontslag bij AZ op 17 januari 2024.

Na een succesvolle periode bij de Nederlandse club AZ, waar hij verschillende hoogtepunten beleefde, waaronder Europese wedstrijden en een sterke prestatie in de Eredivisie, lijkt Jansen nu zijn geluk te willen beproeven in het buitenland. Sunderland, dat uitkomt in de Engelse League One, zou de volgende bestemming kunnen zijn voor de ervaren coach.

Met zijn ruime ervaring in het coachen van een professioneel voetbalteam en zijn bewezen capaciteiten om talent te ontwikkelen, zou Pascal Jansen een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Sunderland. De club, die momenteel strijdt om promotie naar de Championship, hoopt met de komst van Jansen hun ambities te verwezenlijken en een nieuwe impuls te geven aan het team.

Het is nog niet bekend wanneer de beslissing over de nieuwe hoofdtrainer van Sunderland zal vallen, maar de interesse van Pascal Jansen toont aan dat hij vastbesloten is om zijn carrière voort te zetten in het Engelse voetbal. Fans en volgers zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen rondom deze potentiële samenwerking tussen Jansen en Sunderland.