×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs droomt van Feyenoord-kampioenschap en Coolsingel-huldiging.

Calvin Stengs droomt van Feyenoord-kampioenschap en Coolsingel-huldiging.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 13:48 uur

Calvin Stengs, de talentvolle voetballer die momenteel bij Feyenoord speelt, heeft zijn ambities voor de toekomst kenbaar gemaakt. De 25-jarige linkspoot, die eerder al de KNVB Beker won met de Rotterdamse club, heeft zijn zinnen gezet op een nog grotere prijs: het landskampioenschap. Stengs hoopt ooit de huldiging op de iconische Coolsingel mee te mogen maken, een droom die hij graag werkelijkheid ziet worden.

Na zijn transfer van Royal Antwerp naar Feyenoord heeft Stengs zijn draai gevonden in Rotterdam. De aanvallende middenvelder heeft zich snel weten aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en laat zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid weet Stengs regelmatig het verschil te maken op het veld, wat de supporters van Feyenoord natuurlijk enorm kunnen waarderen.

De fans van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen met Calvin Stengs in de gelederen. Zal hij de club naar nieuwe successen kunnen leiden en wellicht die felbegeerde landstitel binnenhalen? De komende seizoenen beloven in ieder geval spannend te worden voor zowel Stengs als de club en haar supporters.