×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong opnieuw afwezig bij Oranje-training

Frenkie de Jong opnieuw afwezig bij Oranje-training
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 12:56 uur

Frenkie de Jong blijft afwezig bij de trainingen van het Nederlands elftal, zo meldt De Telegraaf. De spelmaker van FC Barcelona kon ook woensdagmiddag niet deelnemen aan de groepstraining van Oranje. De Jong lijkt nog altijd te kampen met een blessure of ander fysiek ongemak, waardoor hij niet in staat is om zijn acte de présence te geven op het trainingsveld.

De afwezigheid van Frenkie de Jong is een tegenvaller voor bondscoach Frank de Boer, die ongetwijfeld hoopte op de aanwezigheid van de talentvolle middenvelder in de aanloop naar belangrijke interlands. De Jong is een sleutelspeler in het Nederlands elftal en zijn afwezigheid kan een impact hebben op de voorbereiding van Oranje op komende wedstrijden.

Het is nog onduidelijk wanneer Frenkie de Jong weer fit genoeg zal zijn om deel te nemen aan de trainingen van het Nederlands elftal. De medische staf zal er alles aan doen om De Jong zo snel mogelijk weer speelklaar te krijgen, zodat hij zijn waardevolle bijdrage kan leveren aan het nationale team. Tot die tijd zal Oranje moeten improviseren en andere spelers de kans geven om zich te bewijzen in de afwezigheid van De Jong.