×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen prijst Daley Blind ondanks kritiek snelheid

Davy Klaassen prijst Daley Blind ondanks kritiek snelheid
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 12:48 uur

Voormalig Ajax-speler Davy Klaassen heeft onlangs zijn waardering uitgesproken voor zijn voormalige teamgenoot Daley Blind. Blind, die regelmatig onder vuur ligt vanwege zijn snelheid op het veld, krijgt volgens Klaassen niet altijd de erkenning die hij verdient. Klaassen benadrukt dat het voor veel mensen lastig is om de ware kwaliteiten van Blind te zien.

Klaassen, die momenteel actief is bij Ajax, prijst Blind om zijn tactisch inzicht, positionering en opbouwend vermogen. Volgens de middenvelder is Blind een speler die met zijn slimme spel en technische vaardigheden van onschatbare waarde is voor het team. Klaassen gelooft dat Blind meer is dan alleen zijn snelheid en dat zijn bijdrage aan het team vaak onderschat wordt.

Blind, die momenteel uitkomt voor Ajax en het Nederlands elftal, heeft laten zien dat hij ondanks de kritiek een belangrijke schakel kan zijn in het team. Met zijn ervaring en leiderschap op het veld weet Blind zijn medespelers te inspireren en het beste in zichzelf naar boven te halen. Klaassen hoopt dat met zijn lovende woorden meer mensen zullen inzien welke toegevoegde waarde Blind heeft voor het team en hem de erkenning zullen geven die hij verdient.