×
Home Nieuws Livescore

Krasnodar-speler Spertsyan mogelijk naar Ajax deze zomer

Krasnodar-speler Spertsyan mogelijk naar Ajax deze zomer
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 10:32 uur

Het lijkt erop dat Eduard Spertsyan deze zomer mogelijk Krasnodar zal verlaten. Een jaar geleden besloot Ajax nog om af te zien van het aantrekken van de Armeense international, maar recente berichten suggereren dat de Amsterdammers hun interesse in hem hebben hervat. Transferverslaggever Rudy Galetti heeft laten doorschemeren dat Ajax opnieuw naar de mogelijkheid kijkt om Spertsyan aan hun selectie toe te voegen.

De 23-jarige Spertsyan heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Krasnodar. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft hij laten zien dat hij een aanwinst kan zijn voor een topclub in een competitie als de Eredivisie. Ajax lijkt nu serieus te overwegen om de Armeense speler een kans te geven om zich te bewijzen in het rood-witte shirt van de club.

Hoewel er nog geen concrete aanbieding op tafel ligt, wordt er verwacht dat de onderhandelingen tussen Ajax en Krasnodar in de komende weken zullen intensiveren. Spertsyan zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten over een mogelijke transfer, maar het lijkt erop dat zijn toekomst in het voetbalwereldje voorlopig nog onderwerp van speculatie zal blijven. Ajax-fans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten of de Armeense aanvaller daadwerkelijk naar de Johan Cruijff ArenA zal komen.