×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid worstelt met hoge transfersom voor Alphonso Davies.

Real Madrid worstelt met hoge transfersom voor Alphonso Davies.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 5 juni 2024 07:32 uur

Real Madrid blijft onverminderd bezig met het aantrekken van Alphonso Davies, de talentvolle Canadese voetballer. De Spaanse club zet alles op alles om de transfer rond te krijgen, maar stuit op een struikelblok: de hoge transfersom die Bayern München voor de jonge speler verlangt. De Madrilenen zijn vastberaden om Davies naar het Santiago Bernabéu te halen, maar onderhandelingen over de prijs blijken lastig te verlopen.

Alphonso Davies heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt bij Bayern München en wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal. Real Madrid ziet in de 20-jarige Canadees een waardevolle aanwinst voor het team en is bereid diep in de buidel te tasten om hem naar de Spaanse hoofdstad te halen. Echter, de vraagprijs die Bayern hanteert vormt een obstakel in de onderhandelingen tussen de twee clubs.

De supporters van Real Madrid kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Alphonso Davies en hopen dat de club erin slaagt om de deal rond te krijgen. De Madrilenen zijn vastbesloten om hun selectie te versterken met de talentvolle vleugelverdediger en zijn bereid om te blijven onderhandelen met Bayern München om tot een overeenkomst te komen. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de transferstrijd om Alphonso Davies en het is nog onzeker of Real Madrid aan de hoge eisen van de Duitse club kan voldoen.