×
Home Nieuws Livescore

Politie toont beelden relschoppers FC Utrecht - Go Ahead.

Politie toont beelden relschoppers FC Utrecht - Go Ahead.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 23:48 uur

De politie heeft aangekondigd dat zij volgende week dinsdag beelden zullen vrijgeven van de relschoppers die betrokken waren bij de ongeregeldheden tijdens de spannende finale van de play-offs voor Europees voetbal. Het tumult vond plaats tussen de supporters van FC Utrecht en Go Ahead Eagles, zo meldt De Telegraaf.

Tijdens de wedstrijd tussen de twee clubs liep de situatie uit de hand toen een groep relschoppers voor chaos en onrust zorgde in en rondom het stadion. De politie heeft sindsdien intensief onderzoek gedaan om de daders te identificeren en aan te houden. Met de vrijgave van de beelden hopen zij op de medewerking van het publiek om deze individuen te kunnen opsporen en vervolgen.

De autoriteiten benadrukken het belang van het aanpakken van dit wangedrag en het handhaven van de veiligheid bij sportevenementen. De beelden zullen worden getoond in de hoop dat getuigen of anderen die informatie hebben zich zullen melden. De politie roept op tot samenwerking om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen.