×
Home Nieuws Livescore

Italië struikelt tegen Turkije, Oostenrijk en Portugal winnen.

Italië struikelt tegen Turkije, Oostenrijk en Portugal winnen.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 23:16 uur

In de aanloop naar het Europees Kampioenschap voetbal heeft Italië in een vriendschappelijke interland een gelijkspel behaald tegen het Turkije van Orkun Kökcü. De Italiaanse ploeg slaagde er niet in om te winnen, ondanks hun inspanningen. Ondertussen wist Oostenrijk, de groepsgenoot van Nederland, met 2-1 te zegevieren tegen Servië. Een overwinning die het team ongetwijfeld vertrouwen geeft voor het naderende toernooi.

Aan de andere kant van Europa boekte Portugal een indrukwekkende 4-2 overwinning op Finland in een oefenwedstrijd. De Portugese ploeg liet zien over veel aanvallende kracht te beschikken en wist de Finse verdediging regelmatig te verschalken. Met sterspelers als Cristiano Ronaldo in topvorm lijkt Portugal klaar te zijn voor een sterke prestatie op het EK.

De resultaten van deze vriendschappelijke interlands geven een interessante inkijk in de vorm van enkele EK-deelnemers. Terwijl Italië nog zoekende lijkt, tonen Oostenrijk en Portugal zich als geduchte tegenstanders. Het belooft een boeiend toernooi te worden waarin deze landen ongetwijfeld voor spektakel zullen zorgen.