×
Home Nieuws Livescore

Bayern München heeft oog op Frenkie de Jong

Bayern München heeft oog op Frenkie de Jong
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 22:24 uur

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op Frenkie de Jong, de talentvolle middenvelder van FC Barcelona. Samen met Xavi Simons staat De Jong op een lijstje van zes spelers die de Duitse club graag zou willen aantrekken. De Jong, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, mag naar verluidt vertrekken bij Barcelona als het juiste bedrag wordt geboden.

De interesse van Bayern München in De Jong komt niet als een verrassing, gezien zijn indrukwekkende prestaties op zowel nationaal als internationaal niveau. De 24-jarige Nederlander heeft zich ontwikkeld tot een sleutelspeler bij Barcelona en wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het hedendaagse voetbal.

De transfer van De Jong naar Bayern München zou een grote stap kunnen zijn in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen in een van de topcompetities van Europa. Voor Barcelona zou het vertrek van De Jong een aderlating zijn, gezien zijn belangrijke rol in het team. Het is echter nog afwachten of de onderhandelingen tussen de clubs zullen leiden tot een daadwerkelijke transfer van De Jong naar Bayern München.