×
Home Nieuws Livescore

Nigel de Jong: Eindzege op EK binnen handbereik?

Nigel de Jong: Eindzege op EK binnen handbereik?
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 22:16 uur

Voormalig Nederlands international Nigel de Jong heeft zijn vertrouwen uitgesproken in het Nederlands elftal voor het aankomende Europees Kampioenschap. Als directeur topvoetbal van de KNVB heeft De Jong bij OnsOranje zijn optimisme geuit over de kansen van de ploeg onder leiding van bondscoach Ronald Koeman. De voormalige middenvelder gelooft sterk in de mogelijkheid van een glorieuze overwinning voor Oranje.

De Jong, die zelf een succesvolle carrière als speler heeft gehad, benadrukt het potentieel en de kwaliteit van de huidige selectie van het Nederlands elftal. Met spelers van wereldklasse in de gelederen, zoals Virgil van Dijk en Frenkie de Jong, is Nigel de Jong ervan overtuigd dat Nederland een serieuze kanshebber is voor de Europese titel. Hij ziet een sterk collectief dat in staat is om te strijden tegen de beste teams van Europa.

Als voormalig international begrijpt De Jong als geen ander wat er nodig is om succes te behalen op een groot toernooi. Zijn geloof in de kwaliteiten van het Nederlands elftal weerspiegelt zijn eigen vastberadenheid en winnaarsmentaliteit. Met zijn ervaring en expertise hoopt Nigel de Jong een positieve bijdrage te leveren aan de ambitieuze doelstellingen van Oranje op het aankomende EK.