×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo wil Feyenoord-rechtsback Mimeirhel Benita aantrekken

Heracles Almelo wil Feyenoord-rechtsback Mimeirhel Benita aantrekken
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 21:48 uur

Heracles Almelo heeft zijn zinnen gezet op Mimeirhel Benita, de talentvolle rechtsback van Feyenoord. Benita, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Excelsior, staat hoog op het verlanglijstje van de club uit Almelo. Volgens bronnen binnen de club is Heracles vastberaden om de jonge verdediger aan te trekken en hem komend seizoen te laten schitteren in het zwart-witte shirt.

De interesse van Heracles in Benita komt niet uit de lucht vallen. De 21-jarige speler heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens bij Excelsior en heeft laten zien over veel potentie te beschikken. Zijn snelheid, techniek en defensieve kwaliteiten maken hem een waardevolle toevoeging voor elke ploeg, en Heracles ziet in hem een versterking voor de achterhoede.

Hoewel Feyenoord Benita nog steeds onder contract heeft, lijkt een transfer naar Heracles Almelo steeds realistischer te worden. De gesprekken tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd meer duidelijkheid zal komen over de toekomst van de jonge rechtsback. Heracles hoopt Benita snel te kunnen verwelkomen en hem te laten integreren in het team voor het nieuwe seizoen.