×
Home Nieuws Livescore

Mbappé dankt Enrique en Campos voor comeback bij PSG

Mbappé dankt Enrique en Campos voor comeback bij PSG
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 20:08 uur

Na een turbulent jaar bij Paris Saint-Germain heeft Kylian Mbappé eindelijk zijn stilzwijgen doorbroken. De Franse sterspeler heeft zijn waardering uitgesproken voor trainer Luis Enrique en technisch directeur Luis Campos, die een cruciale rol hebben gespeeld in zijn voortdurende betrokkenheid bij de club. Mbappé onthulde dat het dankzij hun steun en vertrouwen was dat hij überhaupt nog op het veld stond voor de Parijzenaren.

De aanvaller, die vaak in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar Real Madrid, benadrukte de impact die Enrique en Campos op hem hebben gehad. Ondanks de moeilijkheden die hij het afgelopen jaar heeft ondervonden, is Mbappé dankbaar voor de steun van het management van PSG. Zijn openhartige verklaring werpt een nieuw licht op de achter de schermen gebeurtenissen die hebben geleid tot zijn aanhoudende betrokkenheid bij de club.

Mbappé's woorden zullen ongetwijfeld de geruchtenmolen voeden over zijn toekomst bij PSG. De Franse international blijft een van de meest begeerde spelers in het hedendaagse voetbal en zijn relatie met de club blijft onderwerp van speculatie. Met zijn recente uitspraken heeft Mbappé echter laten zien dat zijn band met PSG sterker is dan ooit tevoren, ondanks de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.