×
Home Livescore

Oranjestraat Den Haag EK-proof na maanden vrijwilligerswerk

Oranjestraat Den Haag EK-proof na maanden vrijwilligerswerk
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 17:56 uur

De straten van Den Haag kleuren langzaam oranje in aanloop naar het Europees Kampioenschap. De Oranjestraat, gelegen in het hart van de stad, is volledig getransformeerd en straalt nu in de nationale kleur. Vrijwilligers hebben zich de afgelopen bijna twee maanden ingezet om de straat om te toveren tot een feestelijke en gastvrije omgeving voor zowel bewoners als bezoekers.

Met vlaggen, spandoeken en oranje versieringen is de Oranjestraat een ware blikvanger geworden. De inwoners van Den Haag tonen hun trots en enthousiasme voor het aankomende EK voetbal door de straat om te toveren tot een eerbetoon aan het Nederlandse elftal. De sfeer is voelbaar en de saamhorigheid onder de buurtbewoners is groot.

Naast de visuele transformatie van de straat, worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd om de feestvreugde te vergroten. Van buurtbarbecues tot straatvoetbaltoernooien, de Oranjestraat bruist van de energie en gezelligheid. De vrijwilligers hebben met hun inzet een gemeenschap gecreëerd die samenleeft naar het sportevenement van het jaar.

Het Europees Kampioenschap staat voor de deur en Den Haag is er klaar voor. De Oranjestraat is het levende bewijs van de passie en toewijding van de inwoners om het Nederlands elftal te steunen. De straat ademt voetbal en saamhorigheid, en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die haar betreedt.