×
Home Nieuws Livescore

Bruno Fernandes eist topcontract bij Manchester United op.

Bruno Fernandes eist topcontract bij Manchester United op.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 17:08 uur

Bruno Fernandes heeft aangegeven dat hij een nieuw contract wil bij Manchester United, waarbij hij in de top salarisklasse van de club zou komen. De Portugese middenvelder, die momenteel de aanvoerder van het team is, heeft laten weten dat hij wacht op meer duidelijkheid over de toekomstplannen van de club en de langetermijnvisie voordat hij besluit of hij zijn verbintenis verlengt of mogelijk een transfer overweegt. Dit nieuws werd gemeld door The Guardian.

Fernandes, die sinds zijn komst naar Manchester United in januari 2020 een cruciale rol heeft gespeeld in het team, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten, assists en leiderschap op het veld. Zijn huidige contract loopt nog een aantal seizoenen door, maar de 27-jarige spelmaker is op zoek naar een verbeterde overeenkomst die zijn status als een van de sterspelers van de club weerspiegelt.

De onderhandelingen over een nieuw contract zullen naar verwachting de komende weken plaatsvinden, waarbij zowel Fernandes als de club streven naar een overeenkomst die voor beide partijen bevredigend is. De fans van Manchester United hopen dat de getalenteerde middenvelder zijn toekomst aan de club zal verbinden en zijn magische momenten op Old Trafford zal blijven creëren.