×
Home Nieuws Livescore

Bijna oog verloren: Lozano herinnert zich interland horror.

Bijna oog verloren: Lozano herinnert zich interland horror.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 16:40 uur

In 2021 ontsnapte Hirving Lozano ternauwernood aan het verlies van zijn oog tijdens een angstaanjagend incident tijdens een interlandwedstrijd tussen Mexico en Trinidad en Tobago. De PSV-speler kijkt terug op dit huiveringwekkende moment dat zich drie jaar geleden voordeed. Tijdens de wedstrijd werd Lozano geconfronteerd met een situatie die zijn carrière en leven had kunnen veranderen.

Het schrikeffect van het bijna verliezen van zijn oog heeft Lozano diep geraakt en herinnert hem aan de kwetsbaarheid van het leven als professionele voetballer. De Mexicaanse international is dankbaar voor het feit dat hij nog steeds in staat is om op het hoogste niveau te spelen en beseft dat het allemaal heel anders had kunnen aflopen.

Het voorval heeft Lozano's kijk op het spel veranderd en heeft hem aangemoedigd om elke wedstrijd met nog meer passie en vastberadenheid te spelen. Zijn vastberadenheid om te slagen en zijn dankbaarheid voor zijn gezondheid zijn nu nog groter dan ooit tevoren. Lozano's verhaal dient als een herinnering aan de fragiliteit van het leven en de onvoorspelbaarheid van sport, en inspireert anderen om elke dag te waarderen en te streven naar het beste.