×
Home Livescore

Oranje-gekte in Den Haag: Marktweg klaar voor EK!

Oranje-gekte in Den Haag: Marktweg klaar voor EK!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 15:56 uur

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en Nederland is in de ban van Oranje. De Oranje-gekte is losgebarsten en nergens is dat zo duidelijk zichtbaar als in Den Haag, waar de Marktweg is omgetoverd tot de befaamde Oranjestraat. De straat is volledig versierd en ademt de sfeer van het aankomende EK.

Op de Oranjestraat zijn niet alleen prachtige versieringen te zien, maar ook worden er geweldige anekdotes gedeeld. Zo wordt er gefluisterd over koning Willem-Alexander die stiekem een kijkje komt nemen, Geert Wilders die zijn support voor Oranje niet onder stoelen of banken steekt en Arjen Robben die als verrassing een bezoekje brengt aan de straat. De Oranjestraat bruist van de activiteit en de saamhorigheid onder de Oranjefans is voelbaar.

De bewoners van de Marktweg hebben met veel enthousiasme en creativiteit hun straat omgetoverd tot een waar Oranje-walhalla. De vlaggen wapperen, de oranje pruiken worden tevoorschijn gehaald en overal klinkt het gezang van 'Hup Holland Hup'. De Oranjestraat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van vermaak en verbroedering voor jong en oud.

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de start van het EK, belooft de Oranjestraat in Den Haag een epicentrum te worden van Oranje-support en voetbalplezier. De Oranje-gekte is nog nooit zo tastbaar geweest en de Marktweg is er helemaal klaar voor om Nederland naar de overwinning te juichen.