×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda zwaait doelman Van de Merbel uit

NAC Breda zwaait doelman Van de Merbel uit
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 15:32 uur

NAC Breda heeft een verrassende wending gemaakt in hun selectie door afscheid te nemen van doelman Pepijn van de Merbel. De sluitpost begon het seizoen als derde keus in de Keuken Kampioen Divisie, maar wist zich op te werken tot de basisopstelling tijdens de finale van de play-offs om promotie tegen Excelsior. Zijn onverwachte optreden leverde bewondering op, maar desondanks zal Van de Merbel niet met NAC Breda meegaan naar de Eredivisie.

De doelman zal zijn carrière voortzetten bij FC Den Bosch, de club waar hij al eerder in de jeugdopleiding actief was. Voor Van de Merbel betekent deze overstap een terugkeer naar vertrouwd terrein, waar hij zijn talent verder kan ontwikkelen en zijn ervaring kan uitbreiden. Het besluit om niet met NAC Breda naar de Eredivisie te gaan, opent nieuwe deuren voor de jonge doelman en biedt hem de kans om zich te blijven ontwikkelen in een vertrouwde omgeving.

De supporters van NAC Breda zullen de onverwachte vertrek van Van de Merbel ongetwijfeld betreuren, gezien zijn opmerkelijke opmars in het afgelopen seizoen. Zijn bijdrage aan het team tijdens de cruciale play-off wedstrijden zal niet snel vergeten worden. Desondanks kijken zowel de club als de speler zelf uit naar de nieuwe uitdagingen die op hun pad zullen komen in het komende seizoen.