×
Home Livescore

Rick Kruys nieuwe hoofdtrainer FC Volendam na degradatie Eredivisie

Rick Kruys nieuwe hoofdtrainer FC Volendam na degradatie Eredivisie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 14:08 uur

FC Volendam heeft Rick Kruys aangesteld als hun nieuwe hoofdtrainer voor de komende twee seizoenen. De voormalige Volendammer voetballer keert terug naar zijn oude club, die afgelopen seizoen helaas degradeerde uit de Eredivisie. Met zijn ervaring en passie voor het spel hoopt Kruys het team weer naar successen te leiden en de club terug te brengen naar het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Kruys, die een sterke band heeft met FC Volendam en de fans, is vastbesloten om zijn kennis en expertise in te zetten om de spelers te inspireren en te motiveren. Zijn aanstelling als hoofdtrainer markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en hij kijkt ernaar uit om samen te werken met het team en de staf om de ambities van de club waar te maken.

De supporters van FC Volendam zijn verheugd met de komst van Kruys en hebben hoge verwachtingen van zijn leiderschap. Met zijn gedrevenheid en tactisch inzicht zal hij ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het spel van het team en de resultaten op het veld. De club en de fans hopen dat onder leiding van Kruys FC Volendam weer zal schitteren en successen zal behalen in de competitie.