×
Home Nieuws Livescore

Clubs moeten 15 miljoen betalen voor Sepp van den Berg

Clubs moeten 15 miljoen betalen voor Sepp van den Berg
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 13:48 uur

Liverpool vraagt een flinke som geld voor Sepp van den Berg, mochten clubs hem willen contracteren. Volgens Florian Plettenberg, een transferjournalist van de Duitse tak van SkySports, zouden geïnteresseerde clubs ongeveer vijftien miljoen euro moeten neertellen om de jonge verdediger over te nemen van de Engelse club. Van den Berg, een talentvolle Nederlander, heeft de aandacht getrokken van meerdere clubs die informeerden naar zijn beschikbaarheid.

De 19-jarige Van den Berg staat onder contract bij Liverpool, maar lijkt op weg te zijn naar een mogelijke transfer naar een andere club. Clubs die interesse tonen in de verdediger zullen diep in de buidel moeten tasten om hem binnen te halen. Met zijn potentie en talent heeft Van den Berg de belangstelling gewekt van verschillende clubs die op zoek zijn naar versterking in de verdediging.

De berichtgeving van Plettenberg bevestigt dat de marktwaarde van Sepp van den Berg hoog ligt en dat Liverpool niet van plan is om hem voor een schijntje te laten gaan. De Nederlander heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op hoog niveau te spelen en dat heeft de interesse gewekt van clubs die op zoek zijn naar versterking in de verdediging. Het belooft een interessante transferperiode te worden voor Van den Berg en zijn potentiële nieuwe werkgever.