×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid jaagt op Julián Álvarez van Manchester City

Atlético Madrid jaagt op Julián Álvarez van Manchester City
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 13:32 uur

Atlético Madrid heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle aanvaller Julián Álvarez, zo heeft de Spaanse krant Marca gemeld. De speler, momenteel actief bij Manchester City, heeft nog geen formele gesprekken gevoerd met de club uit Madrid, maar is wel op de hoogte van hun interesse in hem.

De 21-jarige Álvarez staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid, waardoor hij een aantrekkelijke optie is voor Atlético Madrid. De Spaanse club, onder leiding van coach Diego Simeone, hoopt met de komst van de jonge Argentijnse aanvaller hun aanvalslinie te versterken en meer diepgang te creëren in hun spel.

Hoewel Álvarez nog geen concrete plannen heeft gemaakt om Manchester City te verlaten, zou een mogelijke transfer naar Atlético Madrid hem de kans bieden om zijn carrière in La Liga voort te zetten en zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van Simeone. De Spaanse club zal naar verwachting in de komende weken toenadering zoeken tot Álvarez en zijn management om de mogelijkheden van een overgang te bespreken.