×
Home Nieuws Livescore

PSV richt pijlen op Sporting's Bragança als Veerman-opvolger

PSV richt pijlen op Sporting's Bragança als Veerman-opvolger
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 12:16 uur

PSV heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke versterking voor het middenveld in de vorm van Daniel Bragança, de getalenteerde middenvelder van Sporting CP. Bragança, een linksbenige speler die zowel als controleur en aanvallende middenvelder kan spelen, heeft de aandacht getrokken van de Eindhovenaren als potentiële opvolger van Joey Veerman.

De 22-jarige Bragança heeft indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht bij Sporting CP, waardoor hij nu op de radar staat van PSV. Met zijn vermogen om het spel te verdelen en zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van trainer Roger Schmidt.

De interesse van PSV in Bragança komt op een moment dat er speculatie is over de toekomst van Joey Veerman, die wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in de Eredivisie. Als Veerman de club zou verlaten, zou Bragança een geschikte kandidaat kunnen zijn om zijn rol over te nemen en het middenveld van PSV te versterken.

Hoewel er nog geen concrete aanbieding is gedaan, lijkt PSV vastbesloten om de mogelijkheid te onderzoeken om Bragança naar Nederland te halen. De komende weken zullen uitwijzen of de Eindhovenaren erin slagen om de Portugese middenvelder aan hun selectie toe te voegen en zo hun team verder te versterken voor het komende seizoen.