×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez verontwaardigd over Reijnders' EK-voorbereiding.

Kenneth Perez verontwaardigd over Reijnders' EK-voorbereiding.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 11:32 uur

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez heeft zijn ongenoegen geuit over de beslissing dat Tijjani Reijnders later zal aansluiten bij het Nederlands elftal. Reijnders, die momenteel uitkomt voor AC Milan, zal het eerste deel van de EK-voorbereiding missen vanwege een oefentrip naar Australië met zijn club. Perez, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, noemt dit besluit ronduit schandalig.

De middenvelder Reijnders, die onlangs zijn debuut maakte voor Oranje, zal daardoor niet direct beschikbaar zijn voor bondscoach Frank de Boer tijdens de cruciale voorbereidingsfase op het Europees Kampioenschap. Perez benadrukt het belang van een goede voorbereiding en vindt het onbegrijpelijk dat een speler ervoor kiest om een clubverplichting boven zijn nationale team te stellen.

De kritiek van Perez roept discussie op binnen de voetbalwereld over de prioriteiten van spelers en clubs in aanloop naar grote toernooien. Het is nog onduidelijk hoe De Boer en de KNVB zullen omgaan met de afwezigheid van Reijnders in de eerste fase van de EK-voorbereiding. Fans en analisten wachten gespannen af hoe dit scenario zich verder zal ontwikkelen en welke impact het zal hebben op het Nederlands elftal.