×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons koestert PSV: "Elke wedstrijd nog bekeken"

Xavi Simons koestert PSV:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 11:24 uur

Voormalig PSV-speler Xavi Simons blijft zijn oude club PSV dankbaar, zo vertelt de spelmaker van het Nederlands elftal aan het Eindhovens Dagblad. Ondanks zijn vertrek kijkt Simons nog altijd met veel waardering terug op zijn tijd bij de Eindhovenaren. De talentvolle middenvelder onthult dat hij regelmatig oude wedstrijden van PSV terugkijkt, waarbij hij herinneringen ophaalt aan zijn periode in het Philips Stadion.

Simons, die momenteel furore maakt in het Nederlands elftal, benadrukt het belang van zijn tijd bij PSV in zijn ontwikkeling als voetballer. De ervaring die hij heeft opgedaan in Eindhoven heeft hem geholpen om te groeien en zich verder te ontwikkelen als speler. De 18-jarige middenvelder is dan ook vol lof over de club en de mensen die hem destijds hebben ondersteund en begeleid.

Hoewel Xavi Simons nu zijn talenten etaleert op internationaal niveau, blijft zijn band met PSV sterk. De jonge spelmaker koestert warme gevoelens voor de club en kijkt met trots terug op zijn tijd in het rood-witte shirt. Zijn dankbaarheid jegens PSV is onverminderd en Simons hoopt in de toekomst wellicht nog eens terug te keren naar de club waar het allemaal begon.