×
Home Nieuws Livescore

Lerby bekritiseert Ajax mentaliteit en verdedigt Van 't Schip.

Lerby bekritiseert Ajax mentaliteit en verdedigt Van 't Schip.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 09:56 uur

Voormalig Ajax-middenvelder Søren Lerby heeft kritiek geuit op de mentaliteit van de spelers van de Amsterdamse club in het afgelopen seizoen. Lerby, die zelf jarenlang het shirt van Ajax droeg, is van mening dat de houding van de spelers niet altijd optimaal was. Hij benadrukt het belang van een sterke mentaliteit om succesvol te zijn in het voetbal.

Daarnaast heeft Lerby zijn steun uitgesproken voor John van 't Schip, de voormalige trainer van PEC Zwolle. Volgens Lerby had Van 't Schip niet ontslagen moeten worden en had hij de kans moeten krijgen om zijn werk voort te zetten. Lerby gelooft in de kwaliteiten van Van 't Schip en denkt dat hij nog veel te bieden heeft als trainer in het Nederlandse voetbal.

De uitspraken van Lerby zullen ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Met zijn ervaring als speler en zijn kennis van het spel, heeft Lerby een interessante kijk op de situatie bij Ajax en het trainerschap van Van 't Schip. Het is afwachten hoe deze opmerkingen ontvangen zullen worden door de betrokken partijen en of er wellicht gevolgen zullen zijn naar aanleiding van zijn uitspraken.