×
Home Livescore

Frenkie de Jong's toekomst bij Barcelona onzeker

Frenkie de Jong's toekomst bij Barcelona onzeker
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 09:08 uur

Het is een spannende tijd voor Frenkie de Jong bij FC Barcelona, aangezien zijn toekomst onzeker lijkt te zijn. Volgens Diario SPORT is de nieuwe trainer Hansi Flick onder de indruk van de kwaliteiten van de Nederlandse middenvelder, maar er zijn ook geluiden dat een transfer niet uitgesloten is vanwege economische overwegingen. Het zou kunnen betekenen dat De Jong plaats moet maken voor zijn Bayern München-collega Joshua Kimmich.

Flick, die onlangs werd aangesteld als de nieuwe coach van Barcelona, heeft naar verluidt een zwak voor De Jong en ziet hem als een belangrijke speler voor het team. Echter, gezien de financiële situatie van de club, kan het zijn dat er moeilijke beslissingen genomen moeten worden om de balans op te maken. De mogelijkheid van een transfer van De Jong om ruimte te maken voor Kimmich is daar een voorbeeld van.

De Jong zelf heeft nog geen officiële uitspraken gedaan over zijn toekomst bij Barcelona, maar het is duidelijk dat de speculaties rondom zijn positie in het team toenemen. Fans van de club zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en of De Jong uiteindelijk zijn plek in het team kan behouden of dat hij daadwerkelijk elders zijn voetbalcarrière zal voortzetten.