×
Home Nieuws Livescore

Doekhi redt Union Berlin, toekomst onzeker in Bundesliga.

Doekhi redt Union Berlin, toekomst onzeker in Bundesliga.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 07:32 uur

Danilho Doekhi heeft met Union Berlin op miraculeuze wijze weten te handhaven in de Bundesliga, maar de toekomst van de verdediger bij Die Eisernen blijft onzeker. Doekhi, die een cruciale rol speelde in het succesvolle seizoen van de Duitse club, heeft laten weten dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging. De 23-jarige Nederlander heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en heeft daardoor de interesse gewekt van verschillende clubs in binnen- en buitenland.

Doekhi, die in de zomer van 2020 de overstap maakte van Vitesse naar Union Berlin, heeft zich snel ontwikkeld tot een belangrijke speler in de Bundesliga. Zijn solide verdedigende kwaliteiten en zijn opbouwende spel hebben hem doen uitgroeien tot een gewaardeerde kracht binnen het team. Met zijn sterke optredens heeft Doekhi niet alleen de aandacht getrokken van andere clubs, maar ook van bondscoach Frank de Boer, die zijn ontwikkeling nauwlettend in de gaten houdt.

Hoewel Doekhi nog niet heeft besloten over zijn toekomst, is het duidelijk dat de verdediger klaar is voor een nieuwe uitdaging. De interesse van verschillende clubs zorgt voor een spannende periode voor de talentvolle Nederlander, die mogelijk een volgende stap zal zetten in zijn carrière. Union Berlin zal er alles aan doen om Doekhi te behouden, maar het is nog onzeker of de verdediger ook volgend seizoen te bewonderen zal zijn in het shirt van de Duitse club.