×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen: 'Ajax moet Daley Blind terughalen'

Theo Janssen: 'Ajax moet Daley Blind terughalen'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 4 juni 2024 00:48 uur

Voormalig Ajax-speler Theo Janssen heeft tijdens een uitzending van het programma Rondo gepleit voor de terugkeer van Daley Blind naar Amsterdam. Blind verliet anderhalf jaar geleden de Johan Cruijff ArenA, maar maakte indruk als een van de sterkhouders bij Girona in het afgelopen seizoen. Het team verraste vriend en vijand door een knappe derde plek te behalen in La Liga. Janssen benoemde Blind zelfs als de best presterende Nederlander in het buitenland gedurende het afgelopen seizoen.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Blind een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Ajax. De verdediger heeft bewezen dat hij op hoog niveau kan presteren en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare kracht in de achterhoede. Zijn leiderschap en tactisch inzicht zouden van onschatbare waarde kunnen zijn voor de jonge talenten in de selectie van de Amsterdammers.

De supporters van Ajax zouden ongetwijfeld enthousiast zijn over een mogelijke terugkeer van Blind naar de club waar hij zijn carrière begon. Zijn band met de fans en zijn liefde voor de club zouden een extra motivatie kunnen zijn voor Blind om terug te keren en te strijden voor successen in zowel de Eredivisie als in Europa. Het is nu aan de directie van Ajax om te bepalen of zij gehoor zullen geven aan het advies van Janssen en werk zullen maken van de terugkeer van Daley Blind naar de Johan Cruijff ArenA.