×
Home Nieuws Livescore

Slot, Bosz en Hake genomineerd voor Rinus Michels Award

Slot, Bosz en Hake genomineerd voor Rinus Michels Award
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 22:48 uur

Vijf vooraanstaande Eredivisie-trainers zijn in de race voor de prestigieuze Rinus Michels Award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste coach van het seizoen. Peter Bosz, Arne Slot, Joseph Oosting, Rogier Meijer en René Hake zijn de gelukkige genomineerden die kans maken op deze eervolle onderscheiding.

Opvallend is dat Arne Slot, de huidige trainer van Feyenoord, de afgelopen twee edities van de Rinus Michels Award in de wacht wist te slepen. Met zijn succesvolle aanpak en tactisch vernuft wist Slot de jury telkens te overtuigen en de prijs voor zich op te eisen. Dit jaar zal hij echter geduchte concurrentie ondervinden van zijn medegenomineerden.

Peter Bosz, bekend om zijn aanvallende speelstijl en tactische visie, heeft met zijn team indruk gemaakt in de Eredivisie. Joseph Oosting, Rogier Meijer en René Hake hebben eveneens laten zien over uitstekende trainerskwaliteiten te beschikken en hebben hun teams naar mooie prestaties geleid gedurende het seizoen.

De strijd om de Rinus Michels Award belooft dan ook spannend te worden, met vijf getalenteerde coaches die allen op hun eigen manier hebben bijgedragen aan het succes van hun ploegen. De winnaar van deze prestigieuze prijs zal binnenkort bekend worden gemaakt, waarbij de vakjury een lastige keuze zal moeten maken tussen deze vijf uitmuntende trainers.