×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder tipt Joey Veerman als opvolger Kroos

Youri Mulder tipt Joey Veerman als opvolger Kroos
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 21:48 uur

Voormalig profvoetballer en analist Youri Mulder heeft in het programma Rondo zijn visie gedeeld over de mogelijke opvolger van Toni Kroos bij Real Madrid. Mulder ziet in de talentvolle Joey Veerman een geschikte kandidaat om de Duitse middenvelder op te volgen bij de Spaanse grootmacht. Met Kroos die na het EK zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, staat Real Madrid voor de uitdaging om een waardige vervanger te vinden voor de ervaren spelmaker.

Joey Veerman, die momenteel uitkomt voor sc Heerenveen in de Eredivisie, wordt door Mulder geprezen om zijn kwaliteiten en potentieel. De jonge middenvelder heeft zich de afgelopen seizoenen laten zien als een creatieve en technisch begaafde speler, die zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje staat op het veld. Met zijn spelintelligentie en passing zou Veerman volgens Mulder goed passen in het spelconcept van Real Madrid en het gat kunnen opvullen dat Kroos achterlaat.

Real Madrid zal na het vertrek van Toni Kroos naar een opvolger moeten zoeken die het spel van de Duitser kan voortzetten en verrijken. De club staat voor een belangrijke beslissing in het samenstellen van het team voor het komende seizoen, en de suggestie van Youri Mulder om Joey Veerman in overweging te nemen als potentiële versterking zal ongetwijfeld de nodige aandacht trekken. Het is nu aan de beleidsbepalers van Real Madrid om te bepalen of Veerman daadwerkelijk de juiste kandidaat is om het middenveld van de Koninklijke te versterken en de erfenis van Toni Kroos voort te zetten.