×
Home Nieuws Livescore

Hirving Lozano verlaat PSV voor MLS-avontuur bij San Diego

Hirving Lozano verlaat PSV voor MLS-avontuur bij San Diego
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 21:16 uur

Na een kortstondige terugkeer bij PSV lijkt Hirving Lozano alweer op het punt te staan om de club te verlaten. Volgens berichten van ESPN staat de Mexicaanse aanvaller op het punt om een overstap te maken naar de Major League Soccer (MLS). Het is naar verluidt San Diego FC dat de handtekening van Lozano wil binnenhalen. Bij deze club zou de talentvolle voetballer de eerste 'Designated player' worden, wat betekent dat hij een belangrijke spil in het team zal worden.

Lozano, die eerder al indruk maakte in de Eredivisie met zijn snelheid en doelgerichtheid, lijkt nu klaar voor een nieuw avontuur in de Verenigde Staten. De MLS wordt steeds aantrekkelijker voor internationale spelers en met de komst van Lozano zou San Diego FC een grote slag slaan. De club hoopt met de Mexicaan in de gelederen hun team naar een hoger niveau te tillen en mee te strijden om de prijzen in de competitie.

Voor PSV betekent het vertrek van Lozano een aderlating, aangezien de aanvaller een belangrijke speler was in het team. Zijn snelheid en scorend vermogen zullen gemist worden in Eindhoven. De club zal nu op zoek moeten naar een waardige vervanger om het vertrek van de Mexicaan op te vangen. Het is nog niet bekend wanneer de transfer officieel zal worden afgerond, maar het lijkt erop dat Lozano binnenkort zijn opwachting zal maken in de MLS bij San Diego FC.