×
Home Nieuws Livescore

Spaanse interesse in Jasper Cillessen bevestigd door Nederland

Spaanse interesse in Jasper Cillessen bevestigd door Nederland
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 19:32 uur

Nederlandse doelman Jasper Cillessen staat mogelijk voor een opmerkelijke transfer naar Spanje. Volgens berichten uit zowel De Telegraaf als Voetbal International heeft UD Las Palmas interesse getoond in de 35-jarige keeper van NEC. De geruchten die eerder circuleerden in Spanje lijken nu bevestigd te worden, wat voor opwinding zorgt in de Nederlandse voetbalwereld.

Cillessen, die een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd met clubs als Ajax, FC Barcelona en Valencia, zou een nieuwe uitdaging kunnen aangaan bij de Spaanse club. De doelman, die ook een vaste waarde is in het Nederlands elftal, staat bekend om zijn ervaring en kwaliteiten onder de lat. Een mogelijke overstap naar UD Las Palmas zou niet alleen een interessante stap zijn voor Cillessen zelf, maar ook voor de club die zijn diensten wil verwerven.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een akkoord tussen de clubs, lijkt de interesse van UD Las Palmas serieus te zijn. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het eventuele vervolg van deze transfersoap. Nederlandse voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Jasper Cillessen daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Spaanse competitie.