×
Home Nieuws Livescore

Chelsea weigert verhuur en eist verkoop van Hutchinson

Chelsea weigert verhuur en eist verkoop van Hutchinson
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 18:32 uur

Chelsea heeft besloten om het talentvolle Omari Hutchinson niet opnieuw uit te lenen komend seizoen. De jonge speler, die ook in de belangstelling staat van clubs als Feyenoord en Ajax, zal alleen bespreekbaar zijn voor een permanente transfer, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Londense club is vastbesloten om de toekomst van Hutchinson serieus te nemen en ziet een verkoop als de beste optie om zijn ontwikkeling te waarborgen.

Hutchinson, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en snelheid, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Zowel Feyenoord als Ajax hebben interesse getoond in de jonge Engelsman, maar Chelsea lijkt nu vastberaden om hem niet opnieuw uit te lenen aan een andere club. De clubleiding gelooft dat Hutchinson het beste kan gedijen in een omgeving waar hij zich permanent kan vestigen en zich volledig kan focussen op zijn groei als speler.

Met de beslissing om alleen een verkoop van Hutchinson te overwegen, zet Chelsea een duidelijk signaal af naar geïnteresseerde clubs. De Engelse grootmacht is vastbesloten om de beste deal te sluiten voor het talent en zal niet snel toegeven aan een tijdelijke oplossing. Het belooft een interessante transferperiode te worden voor Hutchinson, waarbij zijn toekomst in het profvoetbal mogelijk een nieuwe wending zal krijgen.