×
Home Nieuws Livescore

Van Persie bedankt Feyenoord na overstap naar Heerenveen

Van Persie bedankt Feyenoord na overstap naar Heerenveen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 3 juni 2024 17:32 uur

Voormalig voetbalster en huidige trainer Robin van Persie heeft zijn dankbaarheid geuit richting Feyenoord. De veertigjarige coach, die onlangs werd verwelkomd bij sc Heerenveen, heeft een lange geschiedenis met de Rotterdamse club. Sinds 2020 heeft Van Persie verschillende functies bekleed bij Feyenoord, waardoor hij een sterke band heeft opgebouwd met de Stadionclub.

Van Persie's tijd bij Feyenoord was gevuld met uitdagingen en successen. Als speler maakte hij indruk met zijn doelpunten en leiderschap, en na zijn actieve carrière bleef hij betrokken bij de club in verschillende rollen. Zijn ervaring en kennis hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan Feyenoord, en de club heeft hem altijd gesteund in zijn ontwikkeling als trainer.

Nu Van Persie de overstap maakt naar sc Heerenveen, kijkt hij met warme gevoelens terug op zijn tijd bij Feyenoord. De club heeft hem geholpen om te groeien en zich te ontwikkelen in zijn nieuwe rol als coach. Van Persie zal zijn ervaring en passie voor het spel meenemen naar zijn nieuwe uitdaging bij sc Heerenveen, maar zal altijd een speciale band blijven koesteren met Feyenoord en de fans.