×
Home Nieuws Livescore

Transferverrassing: Sinisterra naar Bournemouth, Kluivert krijgt geduchte concurrentie in Engeland!

Transferverrassing: Sinisterra naar Bournemouth, Kluivert krijgt geduchte concurrentie in Engeland!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 01:16 uur

Nieuwe uitdaging voor Zuid-Amerikaanse sensatie in Engeland

Een opwindende transfer heeft plaatsgevonden in de Engelse voetbalwereld, waarbij de getalenteerde Luis Sinisterra een nieuwe club heeft weten te bemachtigen. De Colombiaanse voetballer zal het komende seizoen door AFC Bournemouth worden gehuurd van Leeds United, zonder de mogelijkheid tot aankoop.

Sinisterra zal bij Bournemouth direct de concurrentie aangaan met niemand minder dan Justin Kluivert, die eerder deze zomer werd overgenomen van AS Roma. Het is interessant om te vermelden dat Feyenoord ook interesse had in Sinisterra, maar Leeds United weigerde destijds mee te werken aan een (huur)transfer. In de tussentijd heeft Feyenoord zich versterkt met de komst van Luka Ivanusec.

Volgens de Engelse regelgeving mocht Leeds nog één speler verhuren, en de keuze viel op Sinisterra, die in zijn eerste jaar in de Premier League een uitstekende indruk heeft achtergelaten. Bij Bournemouth zal hij herenigd worden met voormalig Feyenoorder Marcos Senesi, wat voor een interessante dynamiek op het veld kan zorgen.

In een omgekeerde beweging zal de 23-jarige Jaidon Anthony de overstap maken naar Leeds. Bournemouth heeft besloten om Anthony voor één seizoen te verhuren aan Leeds, waardoor hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen bij de club.